ВИ ДАН ГРУПП ЕООД е българска фирма създадена през 2016 година. Основно се занимава с внос и търговия на елктро уреди.

Ви дан групп ЕООД е ексклюзивен представител за България на такиви фирми както : ТМ ФЛАЙМ Украина, ТМ ЕНЕРГОЛЮКС Украина.

Само за две години успяхме да спечелим доверието на стотици семейства в България, как то и да изградим  твърди партньорски взаимоотношения с нашите колеги  и дистрибутори в повечето големи градове в България. Бързото и успешно развитие дължим на упоритостта и вярата, че когато вървим заедно и се стремим безотказно да постигнем целите си, ще го направим.

Резултат с изображение за ответственностьНашата мисия е да надхвърлим очакванията на нашите клиенти, да спечелим уважението на нашите партньори ,  което се основава на професионализъм, коректност и уважение.

Целта ни е постояно да разширявами гамата на предлаганите продукти, да доставяме в страната  на  клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход.

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за ответственностьВИ ДАН ГРУПП ЕООД се стреми да разширява постоянно партньорската си мрежа и търговците, с които работи.

 Вие  сте собственик на физически или онлайн магазин, строителен хипермаркет;
работите в сферата на интериорния дизайн,
 вие сте архитект, дизайнер или проектан. Бих ме искали да ви предложим сътрудничество, смятаме че заедно можем да реализираме един добър оборот.   Ако търсите коректно и устойчиво бизнес партньорство , не се колебайте и се свържете с нас  за да Ви разкажем  какви ползи ще имате от общата ни дейност. Екипът ни ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви информира за търговските условия и възможностите за съвместна работа като наш партньор или дистрибутор.

ВИ ДАН ГРУПП ЕООД: гр.София, ул.Подуево 11В, ЕИК:204264533, тел:+359876571514


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ ПРЕДИМСТВАТА, КОИТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ. ЕТО И НЯКОИ ОТ ТЯХ:

 ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА  Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за скидка

 ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ  Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за качество

 БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ  Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за ассортимент

 БОГАТ ОПИТ  Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за опыт

 ЛОЯЛНОСТ  Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за лоялность

 ОТГОВОРНОСТ