Copyright 2023 - Custom text here

Технически характеристики

  tech 01

 

 

  

 таблица корекция

 

 

 Отопляемата площ на панелите която е дадена в таблицата е максимална и е  за помещения с добра изолация, за това ако не сте сигурни в избраната мощност на панела или имате съмнения обадете се на тел.0876-57-15-14

Преди да започнете да определяте каквото и да било,  редно е да измерите всички помещения, които смятате да отоплявате и да знаете тяхното предназначение (спалня, баня, хол, кухня, гараж или друго). Помещенията, които не възнамерявате да се отопляват, също са от значение, защото не е все едно, ако една стена граничи с неотопляемо помещение, в което температурата е +2 C⁰ или е външна стена, когато температурата отвън е -15 C⁰. Определете желаната температура в във всяко помещение. Температурата в стаята би трябвало да бъде в диапазона от 22 C⁰ до 25 C⁰. Определянето на бройката и местоположението на отделните панели, не е труден процес. Опитайте се да поставите панелите разпръснати равномерно из помещението, като панелите се поставят под прозорците. Ако оставите прозорец без панел под него, рискувате да се появи конденз, когато навън е много студено, а вътре е топло. Няма нищо лошо в това да се запасите допълнително, стига това да е с мярка. 

ИЗТЕГЛИ ИНСТРУКЦИЯТА

 

Керамични отоплителни панели FLYME се използват като част от основната система за отопление за всякакви жилищни, обществени и офис помещения и отделни стаи. Имат висока степен на защита подходящи са и за влажни помещения. Те могат да бъдат използвани за допълнително отопление или за някои от неговите зони.

За консултация и въпроси 0876-57-15-14

ОНЛАЙН МАГАЗИН https://flyme.bg/magazin/flyme

 

инфрачервено отопление с инфрачервени радиатори от Flyme.bg

 

ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за БЪЛГАРИЯ

«Ви Дан Групп» ЕООД

гр. София, ул. Подуево 11 В

ЕИК 204264533

Тел:+359 876 57 1514

E-mail:flymebg@abv.bg

Web-сайт: Flyme.bg