Технически характеристики

  tech 01

 

 

  

 таблица корекция

 

 

Отопляемата площ на инфрачервените панели, която е дадена в таблицата е максимална и е  за помещения с добра изолация, за това ако не сте сигурни в избраната мощност на панела или имате съмнения обадете се на тел.0876-57-15-14

Преди да започнете да определяте каквото и да било,  редно е да измерите всички помещения, които смятате да отоплявате и да знаете тяхното предназначение (спалня, баня, хол, кухня, гараж или друго). Помещенията, които не възнамерявате да се отопляват, също са от значение, защото не е все едно, ако една стена граничи с неотопляемо помещение, в което температурата е +2 C⁰ или е външна стена, когато температурата отвън е -15 C⁰. Определете желаната температура в във всяко помещение. Температурата в стаята би трябвало да бъде в диапазона от 22 C⁰ до 25 C⁰. Определянето на бройката и местоположението на отделните инфрачервени радиатора, не е труден процес. Опитайте се да поставите радиаторите разпръснати равномерно в помещението, като керамичните радиаторите се поставят под прозорците. Ако оставите прозорец без радиатор под него, рискувате да се появи конденз, когато навън е много студено, а вътре е топло. Няма нищо лошо в това да се запасите допълнително, стига това да е с мярка. 

 

ИЗТЕГЛИ ИНСТРУКЦИЯТА

 

Инфрачервените керамични  панели FLYME се използват като  основна система за отопление за всякакви жилищни, обществени и офис помещения и отделни стаи. Имат висока степен на защита подходящи са и за влажни помещения. Инфрачервеното отопление на FLYME може да бъде използвано и за допълнително отопление или за някои от неговите зони.

 

За консултация и въпроси 0876-57-15-14

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН https://flyme.bg/magazin/flyme

 

инфрачервено отопление с инфрачервени радиатори от Flyme.bg

 

ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за БЪЛГАРИЯ

«Ви Дан Групп» ЕООД

гр. София, ул. Подуево 11 В

ЕИК 204264533

Тел:+359 876 57 1514

E-mail:flymebg@abv.bg

Web-сайт: Flyme.bg